Open Trainingen

 

Sponsor OTC IV

"Hele leuke en goed georganiseerde cursus" - Cursist OTCIV 2018

Dit onderdeel vindt om het jaar plaats. Komende editie vindt plaats op 8 oktober 2021.

Zit de gewenste datum er niet bij? Klik hier om een bericht achter te laten. Wij informeren u wanneer er een nieuwe cursus wordt ingepland.  

Deze Advanced cursus is bedoeld voor traumachirurgen en orthopedisch chirurgen die, nu en in de toekomst, zich toeleggen op de behandeling van handletsels. De faculty bestaat uit (inter)nationaal erkende handspecialisten die zich in de dagelijkse praktijk bezig houden met het behandelen van hand- en polsproblemen. Tijdens deze cursusdag wordt nader ingegaan op biomechanica en pathofysiologie van handletsels, voorzien van praktische tips en tricks met een breed spectrum voor de specialist met enige ervaring in hand- en pols chirurgie, waarbij bijvoorbeeld complexe carpale luxatiefracturen en salvage procedures aan bod zullen komen. Verder worden de toepassingen van de operatieve technieken in detail besproken en geoefend tijdens de diverse kadaver workshops.

Door wie

De traumacursus OTC wordt gegeven door ervaren en enthousiaste medisch specialisten waaronder orthopaedisch chirurgen, trauma chirurgen en SEH artsen. 

Voor wie

Deze Advanced cursus is bedoeld voor traumachirurgen en orthopedisch chirurgen die, nu en in de toekomst, zich toeleggen op de behandeling van handletsels.

Kosten

€295,00 per persoon Vrijgesteld van BTW.

Inclusief koffie, thee en frisdranken, versnaperingen, luxe lunch, cursusmateriaal en certificering. 

Certificering OTC Nederland
Accreditatie Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH) – 7 punten

Tijden

Ontvangst vanaf 7:30 uur
8:00 – 17:00 uur

Radboud UMC in Nijmegen

Deze cursus vindt plaats op de afdeling anatomie, Radboud UMC te Nijmegen.

7

NVvH

7

NOV